SKG

Toepassing van SKG goedgekeurde producten zijn een garantie voor duurzaamheid, veiligheid én kwaliteit. SKG, ofwel Stichting Kwaliteit Gevelbouw, is een onafhankelijke certificatie instelling in de bouwnijverheid dat, ook voor Nemef, de kwaliteit bewaakt van het productieproces en de producten. SKG is tevens beheerder van het zogenaamde sterrensysteem.

SKG categoriëen
Nemef producten die bewezen inbraakwerend zijn, worden door SKG getest en gecertificeerd en moeten vervolgens onuitwisbaar voorzien worden van het SKG huisje met de sterren. SKG sloten zijn ingedeeld in de verschillende categorieën. De sterren geven de mate van inbraakwerendheid aan.

                                                         

1 SKG ster: standaard, 3 minuten inbraakwerend

2 SKG sterren: zwaar, 3 minuten zelfstandig inbraakwerend 3 SKG sterren: extra zwaar, 5 minuten zelfstandig inbraakwerend


Wist je dat een aantal minuten extra inbraakvertraging voor een (gelegenheids)inbreker de drempel dusdanig verhoogd dat de kans zeer groot is dat de inbreker jouw woning overslaat? De praktijk wijst uit dat de gelegenheidsinbreker niet binnen komt en snel zal besluiten een andere woning te zoeken als er SKG producten zijn toegepast.

Tip: Let er wel op dat je de SKG producten op de juiste wijze monteert! Zo is het van belang dat ramen, deuren en kozijnen in goede conditie zijn. Het heeft geen zin om een SKG** deurslot te monteren in een deur die is aangetast door bijvoorbeeld houtrot. Houd hier dus rekening mee!

Goedgekeurde sloten
Nemef is uw partner als het gaat om veiligheid in en rondom uw huis. Goedgekeurde SKG sloten zijn belangrijk. Het SKG logo is afgebeeld op zowel de verpakking als op het product zelf. Zo kunt u gemakkelijk zien hoe inbraakvertragend uw keuze uit het complete Nemef assortiment is.