Verhuizen: Dit is waar je op moet letten!

Eerlijk is eerlijk; op het moment dat je gaat verhuizen, denk je niet meteen aan de beveiliging van je nieuwe woning. En dit terwijl dit wel degelijk een essentieel onderdeel van jouw verhuisplan zou moeten zijn! Waarom? Omdat je geen idee hebt wie er allemaal een sleutel van jouw nieuwe stulpje heeft!

Vervang na de verhuizing direct de cilinders
Uit onderzoek van de Stichting Nationale Inbraakpreventie Weken blijkt dat bij de sleuteloverdracht lang niet altijd alle sleutels worden ingeleverd. Simpelweg betekent dit dat vreemden zomaar bij je naar binnen zouden kunnen. Tevens blijkt dat 80% (!) na de verhuizing niet direct de cilinders van alle buitendeuren vervangt.

Met één sleutel al je deuren bedienen
Nemef adviseert je altijd direct de cilinders te vervangen. Zo heb jij de controle over wie er in het bezit is van jouw huissleutel. Tip: Wil je graag met één sleutel al jouw deuren bedienen? Kies dan voor de gelijksluitende cilinders van Nemef! 

De best beveiligde cilinder
Cilinders zijn er in verschillende soorten en maten. Nemef adviseert je altijd voor de best beveiligde cilinders te kiezen. Deze zijn standaard voorzien van het SKG*** keurmerk. Hiermee kies je voor de inbraakwerendste cilinders die er zijn. En wil je helemaal geen risico’s lopen, dan kies je voor de NF3plus cilinder met patent. Hiermee weet je zeker dat niemand zomaar jouw sleutel kan kopiëren!
90% minder kans op een inbraak
Maar alle cilinders vervangen terwijl de kwaliteit van de sloten slecht zijn, heeft geen zin. Als je dan toch met de beveiliging van je huis bezig bent, kun je het maar beter goed aanpakken en tevens je deurbeslag en het slot zelf vervangen. Hiermee neemt de kans op een inbraak meteen met maar liefst 90% af!

Je deur openen met je smartphone
En met het slimme deurslot van Yale op jouw voordeur heb je helemaal geen sleutels meer nodig en bepaal jij hoe je je deur opent. Met een afstandsbediening, pincode of smartphone; it’s up to you! Ontdek snel de mogelijkheden!