Huis extra beveiligen

Wist je dat er tal van mogelijkheden zijn om makkelijk én snel jouw huis extra te beveiligen? Zo biedt Nemef verschillende accessoires die het leven makkelijker maken zonder de veiligheid van jouw woning uit het oog te verliezen. Bekijk de mogelijkheden.

1. Berg je waardevolle eigendommen en kostbaarheden op 
Dit kan prima in een solide Yale kluis. Deze zijn in verschillende inbraakwerende en brandwerende uitvoeringen en maten verkrijgbaar. 
Bekijk hier het assortiment Yale kluizen

2. Op een kier(standhouder)
Wil je graag weten wie er voor je voordeur staat zonder dat je deze volledig hoeft te openen? Dan biedt de kierstandhouder van Nemef dé oplossing! Met deze tool open je de deur tot een kier en kan er niemand zomaar jouw woning binnendringen. Ideaal en wel zo veilig! Bekijk hier het assortiment Nemef kierstandhouders.

3. Veilig ventileren
Wil je een klein raampje toch af en toe open laten staan of is het raam niet geschikt om een slot op te plaatsen? Dan biedt de barrièrestang de oplossing. Houd inbrekers buiten met de barrièrestang van Nemef. Bekijk hier het assortiment Nemef barrièrestangen.

4. Weet wie er voor je deur staat!
De bel gaat, maar je verwacht geen bezoek en kan niet zien wie er voor je deur staat. Veel mensen doen niet graag de deur open als ze alleen thuis zijn, vooral 's avonds. De digitale deurspion van Yale vervangt het traditionele kijkgat in de deur. Op het LCD scherm aan de binnenzijde kun je direct zien wie er aanbelt. En wist je dat het zelfs mogelijk is om een foto of filmpje te maken van degene die voor de deur staat? Bekijk  hier ons assortiment Yale deurspionnen.