Nemef Radaris Evolution®

Toegangsbeheer, zoals u het wilt.

Een goede beveiliging van deuren is essentieel voor een goed toegangsbeheer. Mechanische sluitsystemen bieden hiervoor veelal de oplossing, maar zijn moeilijk beheersbaar en weinig flexibel bij sleutelverlies.

Nemef Radaris Evolution®, de combinatie van een elektro-mechanisch slot en een elektronisch beslag, biedt daarentegen een universele, innovatieve en veilige (SKG***®) oplossing. Of het nu gaat om een relatief eenvoudig stand-alone systeem of een wireless online systeem, Nemef heeft de kennis, producten en concepten om u te adviseren bij de juiste keuze voor toegangsbeheer.

De mechanische sleutel verdwijnt Radaris Evolution® maakt de mechanische sleutel overbodig. Voortaan kunnen deuren geopend worden met een elektronische toegangsdrager, zoals een Mifare® toegangskaart, keyfob of afstandsbediening.

Radaris Evolution® is geschikt voor zowel binnen- als buitendeuren en biedt tal van inventieve oplossingen, waardoor het zeer breed inzetbaar is. Van woningbouw tot utiliteitsbouw en van zorg tot onderwijs. Radaris Evolution® biedt voor elk marktsegment innovatieve functies, welke niet eerder zo eenvoudig bereikbaar en inzetbaar waren. Naast comfort en gebruiksgemak zijn veiligheid en betrouwbaarheid eigenschappen, waarmee Radaris Evolution® zich weet te onderscheiden.

De bekabeling verdwijnt
Het Radaris Evolution® deurbeslag is ontworpen voor ultra laag stroomverbruik. Met als gevolg dat Radaris Evolution® tot 45.000 openingen of maximaal 5 jaar op een paar standaard AA batterijen kan werken.

Met behulp van de Radaris Evolution® Access Points is een online systeem te realiseren waarbij slechts een enkele kabel naar een Access Point voldoende is om meerdere deuren wireless online te maken. Er is dus geen bekabeling meer nodig naar leeseenheid en/of deur.