Utiliteitsbouw, scholen en kantoren

Met de combinatiemogelijkheid van online wandlezers en het robuuste Radaris Evolution® beslag kan voor utiliteitsprojecten, zoals onder andere scholen en kantoren altijd de juiste oplossing worden gebouwd.

Utiliteitsbouw, scholen en kantoren
Daarbij is in het Radaris Evolution® concept rekening gehouden met standaard communicatie infrastructuren, welke vrijwel altijd aanwezig zijn. Zowel de Radaris Evolution® Access Points als de Radaris Evolution® online wandlezers (NE38) communiceren via het IP protocol en zijn uitgevoerd met een Ethernet interface. Via deze interface wordt niet alleen gecommuniceerd, de producten kunnen ook via dezelfde kabel worden gevoed (Power Over Ethernet).

Voor de veel gebruikte verkeersdeuren is de NE38 online wandlezer de meest voor de hand liggende oplossing. Met zijn database voor 5.000 toegangsdragers en de mogelijkheid om de toegangsrechten op basis van jaarschema’s te beperken, vormt deze wandlezer de ideale oplossing voor beveiliging van de buitenschil.

De combinatie van online wandlezers (NE38) en de Radaris Evolution® beslagen in online modus, is een garantie voor eenvoudig en snel beheer. Het toevoegen, verwijderen of muteren van toegangskaarten, keyfobs en/of afstandsbedieningen of de daaraan gekoppelde toegangsrechten, wordt vrijwel direct aan alle wandlezers en beslagen overgedragen.

Binnen de beheer- en management software kunnen alle wandlezers en beslagen op één of meer plattegronden van de gebouwen worden weergegeven. Op deze wijze heeft ook de gebouwbeheerder of bewaking een duidelijk overzicht van de status van alle leeseenheden en bewaakte deuren.