Nemef Radaris ePro

Voor alle zorginstellingen en extramurale zorg is dit de nieuwe standaard.

We kunnen er een heel uitvoerig technisch verhaal van maken, maar houden het graag eenvoudig. Een beter systeem is er op dit moment niet. Ons excellence team heeft innovatie, veiligheid en gebruiksgemak gecombineerd in een eenvoudig en hoogwaardig smart lock systeem voor elke zorgomgeving. Via het cloudbased platform kunt u 24/7 op afstand toegang managen.

De Nemef Radaris ePro is nu volledig cloudbased.
Dat betekent dat een eigenaar, beheerder, manager overal op de wereld in staat is om adequaat toegang/toegangsprivileges te managen. Het is een zeer flexibel systeem, maar ook een veilig en betrouwbaar management- en controlesysteem. Dus bij veel [zorg]woningen op veel [zorg]locaties met frequente zorgverlening is dit een voor de hand liggende oplossing.

Zonder bouwkundige ingrepen.
Zonder bouwkundige ingrepen of vervanging van sloten kan in een handomdraai de motorcilinder geplaatst worden. Met name in de extramurale zorg is dit dé oplossing voor een deur. Geen gedoe met sleutels en stigmatiserende sleutelkastjes en altijd optimale veiligheid en betrouwbaarheid. De eigenaar, manager, beheerder en gebruiker profiteren van alle voordelen van de motorcilinder. In enkele minuten wordt de motorcilinder in een nieuwe deur geplaatst of in een bestaande deur de cilinder vervangen. Ook als de cilinder niet onder maar boven de kruk gepositioneerd is, kan de motorcilinder in plaats van hangend, ook staand gemonteerd worden. De motorcilinder is meestal onzichtbaar vanaf de buitenzijde van de deur. Ook hiermee is dus een optimale veiligheid gegarandeerd.

Eenvoudige toegangvoor de zorgverlener, bewoner en bezoeker:

Eenvoudig toegang voor de zorgverlener

Het mooie van Radaris ePro is dat er geen vaak onveilig en stigmatiserend sleutelkastje naast de deur van de bewoner geplaatst hoeft te worden. De zorgverlener hoeft ook niet vooraf de sleutel van de [zorg]woning op te halen en later weer terug te brengen bij de zorginstantie. Indien de bewoner bedlegerig is en niet zelf de deur open kan doen, kan de zorgverlener eenvoudig met de smartphone app naar binnen om zorg te verlenen. Ideaal, dit bespaart veel tijd en voorkomt het zoekraken van sleutels. Nog meer veiligheid dus!

De bewoner kan van binnenuit de deur openen

De bewoner kan de deur van binnenuit openen door de knop van de motorcilinder te draaien of door de afstandsbediening te gebruiken en heeft dus geen sleutel nodig om de deur te openen.

De bewoner kan van buitenaf de deur openen

De bewoner kan de deur van buitenaf openen met de smartphone app of een afstandsbediening, maar indien gewenst ook met een mechanische sleutel. Als een kaartlezer met pintableau wordt geplaatst kan de deur van buitenaf ook geopend worden met een keyfob of code. Geen gezoek naar de juiste sleutel aan de sleutelbos of verlies van sleutels. Indien gewenst kan de deur van buitenaf nog wel gewoon met de sleutel bediend worden.

De bezoeker heeft geautoriseerd toegang met de smartphone

Bezoek of familie kan eenvoudig de woning van familie of bekenden binnen met de smartphone app, alleen als de beheerder hier toestemming voor heeft gegeven. Wel zo handig, zonder gedoe met sleutels.

Heeft u nog overige vragen?

Vul direct het onderstaande formulier in en uw vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoord door een van onze experts.

Houd mij op de hoogte van het laatste nieuws over ASSA ABLOY Nederland *