Welkom op het professionele platform van Nemef!

Met 100 jaar kennis en ervaring levert Nemef producten en concepten voor de woningbouw, zorgsector en andere projecten. Wij vertalen de wensen van onze relaties naar concrete oplossingen. Of het nu gaat om een zorginstelling of de beveiliging van een woning; Nemef biedt dé geschikte oplossing. Niet voor niets is Nemef een begrip in de Nederlandse markt als het om veiligheid, beveiliging en comfort gaat.

Nemef totaalconcept
Nemef biedt u als professional oplossingen voor deuren en ramen door middel van een breed assortiment hang- en sluitwerk. Wij bieden een totaalpakket voor iedere situatie. En om u een totaalconcept te kunnen leveren, is kwalitatief hoogstaand hang- en sluitwerk een vereiste. 

Uitgebreid assortiment
Binnendeursloten, veiligheidssloten, meerpuntssluitingen, sluitkommen, cilinders, sluitsystemen, deurbeslag, bouwbeslag voor ramen, scharnieren en elektronische systemen voor toegangscontrole; Nemef biedt het allemaal! Bekijk hier snel ons uitgebreide assortiment en ontdek welke producten aansluiten op uw wensen en behoeften!


Bekijk hier al onze innovaties