Winkelpresentatie blisterassortiment

Pasklare oplossing voor Doe-Het-Zelf winkelformules

Nemef heeft een pasklare oplossing voor Doe-Het-Zelf winkelformules, waarbij presentatie van de producten en zelfbediening belangrijk zijn.

Het assortiment
Nemef biedt een compleet assortiment passende oplossingen voor vervanging, renovatie en beveiliging in zichtverpakking. Deze bestaat uit veiligheidsproducten en standaard producten. Deze veiligheidsproducten voldoen aan alle eisen van SKG® en het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. De standaard producten, zoals binnendeursloten en insteekgrendels zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen. Zo helpen we u om een oplossing te bieden voor ramen en deuren. 

De presentatie
Het schap is logisch en overzichtelijk ingedeeld. De artikelen zitten in een zichtverpakking, waardoor de klant precies weet wat hij koopt. Daarnaast wijst de (kleur)indeling de weg naar de gewenste artikelen. De veiligheidsartikelen zitten in een rode verpakking en de standaard producten zijn herkenbaar aan de blauwe kleur.

Pictogrammen
De verpakkingen zijn voorzien van pictogrammen. Hierdoor ziet de klant eenvoudig of het product voldoet aan zijn wensen, welke gereedschappen er nodig zijn voor de montage en welke andere producten er bij het gekochte product passen. Eventueel resterende vragen worden beantwoord door de brochure “Hoe veilig is uw huis”, die in het schap hangt en bij ons eenvoudig op te vragen is.

De verpakking
De dubbele blisterverpakking wordt gemaakt uit recyclebaar kunststof. De voordelen hiervan zijn:

1. de producten zijn optimaal zichtbaar, de klant weet wat hij koopt
2. de verpakking is stevig en hierdoor diefstalwerend en blijvend netjes in het schap.