Verkoopondersteuning

Kennis van onze producten in de breedste zin (product, oplossing, maatwerk, wetgeving) is een belangrijke randvoorwaarde om Nemef producten succesvol te kunnen adviseren

Wij doen er dan ook alles aan om u zo uitgebreid mogelijk te voorzien van informatie en ondersteuning. Of het nu gaat om telefonisch advies, bezoek van een Account Manager of trainingen of opleidingen, onze medewerkers staan dagelijks voor u klaar.

De handel
Nemef heeft sinds de oprichting in 1921 een sterke ontwikkeling doorgemaakt. De relatie met het distributiekanaal is echter nooit veranderd. Nemef respecteert de handel, spreekt hun taal en ondersteunt de verkoop van haar producten.

Professionele markt
Levert u aan de professionele markt, dan stellen wij onze expertise graag ter beschikking van uw projectafdeling voor een op maat advies naar uw klant.

Consumenten
Verkoopt u onze producten aan de consument, dan ondersteunen wij u onder andere met documentatie en trainingen over het beschikbare Nemef assortiment en folder- en demonstratiemateriaal voor bijvoorbeeld voorlichtingsdagen.

Daarnaast zet Nemef aan tot beveiliging en stimuleert zij de verkoop door middel van landelijke campagnes.

Bekijk hier enkele onderwerpen met betrekking tot de verkoopondersteuning: