Boefproof genieten van het voorjaar

Veilig voorjaar met Nemef

Hoera, het is voorjaar! En nu we allemaal meer thuis zitten, zijn we massaal aan het klussen geslagen. Onze tuintjes hebben er in jaren niet zo mooi bijgelegen en we investeren meer dan ooit in een prachtig interieur voor zowel binnen als buiten. Maar zeg eens eerlijk; is het beslag op jouw buitendeuren stiekem ook niet aan vervanging toe?

Nemef heeft speciaal voor jou wat handige beveiligingstips verzameld, zodat jij eenvoudig de beveiliging van jouw buitenboel kunt upgraden.

Nemef anti-kerntrekbeslag
Wist je dat kerntrekken nog steeds de populairste inbraakmethode in Nederland is? In onderstaand filmpje leggen we je in nog geen twee minuten haarfijn uit hoe dit in zijn werk gaat. Conclusie: Een inbreker is in no time binnen als jouw buitendeuren niet goed beveiligd zijn. Hoog tijd voor verandering dus! Nemef heeft speciaal voor jou het anti-kerntrekbeslag ontwikkeld. Hiermee krik je niet alleen eenvoudig het beveiligingsniveau van jouw buitendeur op, maar kom je ook niet voor onaangename verrassingen te staan. Mix & Match jouw eigen anti-kerntrekbeslag zodat het past bij jouw huis én interieur met de Hollands design serie. Bonus: dit beslag is zowel verkrijgbaar in aluminium als zwart.

Lees meer over Nemef anti-kerntrekbeslag > Gelijksluitende cilinders
Nu het zonnetje schijnt, zijn we steeds vaker buiten te vinden. Daarom is het juist nu belangrijk om alert te blijven en de beveiliging van je woning, schuur én tuin in de gaten te houden. En hoe ideaal is het dan als je slechts één sleutel nodig hebt voor het veilig afsluiten van al je buitendeuren? Nemef snapt dat het niet heel praktisch is om verschillende deuren met verschillende sleutels af te sluiten. Daarom introduceren we een set cilinders, waarmee je met slechts één sleutel in een handomdraai al jouw buitendeuren beveiligd. Tip: Check ook meteen of je deur voorzien is van een veiligheidsslot. Zo heb je geen ongewenste bezoekers meer in je tuin en kun jij onbezorgd van je tuin genieten!

Lees meer over gelijksluitende cilinders >