Fijne én veilige feestdagen

Ook voor inbrekers is december een feestmaand!

Dat het aantal inbraken tijdens de donkere dagen toeneemt, weten we nu wel. Maar met name tijdens de feestdagen grijpen inbrekers hun kans! Sterker nog; dan wordt er twee keer zoveel ingebroken dan de rest van het jaar. Waarom? Omdat veel Nederlanders dan de deur uit zijn. En de mensen die thuis blijven, volledig gefocust zijn op hun gezin.

Natuurlijk zitten we nu meer thuis! Maar juist als er meer huizen bewoond zijn, vallen de lege huizen extra op! Een inbreker kiest altijd voor de makkelijke en snelle weg. Dit zijn nou eenmaal de woningen waar overduidelijk geen mensen aanwezig zijn én waar ze niet veel moeite voor hoeven te doen om in te breken. Nemef heeft speciaal voor jou wat handige beveiligingstips verzameld, zodat jij makkelijk en snel de beveiliging van je woning een upgrade geeft! Het resultaat? Een veilige woning en een ontspannen gevoel. Geniet van de feestdagen!

Tip 1. Doe ramen en deuren op slot
Voor fijne én veilige feestdagen geldt: onbezorgd van huis vertrekken, is eerst je beveiliging checken! Of je nu de hele week op vakantie gaat, een kerstdiner hebt bij familie of even de deur uit bent voor een frisse neus; zorg er altijd voor dat de boel goed is afgesloten.

Tip 2. Voorkom kerntrekken
Wist je dat een inbreker in no time bij je binnen is als jouw buitendeuren niet goed beveiligd zijn? Hoog tijd voor verandering dus! Speciaal voor jou hebben we het Nemef anti-kerntrekbeslag ontwikkeld. Hiermee krik je eenvoudig het beveiligingsniveau van jouw buitendeur(en) op en voorkom je de inbraakmethode kerntrekken.Leuk: Met de Nemef Hollands design serie mix & match jij jouw eigen anti-kerntrekbeslag, zodat het past bij jouw huis én interieur! En wist je dat dit beslag nu ook verkrijgbaar is in trendy zwart? Ontdek snel de collectie!

Tip 3. Bedien al je buitendeuren met één sleutel
Het is belangrijk om naast je woning ook alert te blijven en de beveiliging van je schuur in de gaten te houden! En hoe ideaal is het dan als je slechts één sleutel nodig hebt voor het veilig afsluiten van al je buitendeuren? Met de gelijksluitende cilinders van Nemef kan het allemaal! 

Tip 4. Complete beveiliging is 90% minder kans op een inbraak
De kans op een inbraak neemt met maar liefst 90% (!) af als jij de boel compleet beveiligt! Dus met veiligheidsslot met sluitkom, veiligheidsbeslag en veiligheidscilinder.Ben jij benieuwd hoe veilig jouw huis is? Vraag gratis en voor niets onze folder aan! Hierin hebben we de 10 populairste inbraakmethoden voor je op een rijtje gezet én bieden we je meteen de oplossing. Handig en wel zo veilig.

Team Nemef wenst je fijne én veilige feestdagen toe!