Actie: Gratis Yale Smart Home WiFi camera

App of upload snel jouw aankoopbewijs en ontvang een gratis WiFi camera

Natuurlijk doen wij als partner van de Nationale Inbraakpreventie Weken elk jaar weer ons stinkende best om Nederland veiliger te maken. En we moeten toegeven; we zijn goed op weg! En om dat te vieren en jullie als trouwe klant te bedanken, hebben we een leuke actie bedacht.

Actie: gratis camera
Zo krijg je tussen 1 mei en 30 juni 2020 bij aanschaf van minstens € 125 (incl. BTW) aan Nemef veiligheidsproducten met een SKG®-keurmerk een gratis Yale Smart Home WiFi binnencamera 720p t.w.v. € 59.

Yale Smart Home WiFi binnencamera
Met deze binnencamera weet je precies wat zich thuis afspeelt, ook als je er niet bent. Handig dus voor als je even de deur uit bent met dit heerlijke weer! Daarnaast zie je wie er als eerste thuiskomt, kun je gesprekken voeren met iemand in je woonkamer of hou je je huisdier in de gaten via de gratis Yale View app. Handig en wel zo veilig! En als er iets niet pluis is, ontvang je direct een melding op je smartphone!

Wil je meer weten over deze smart home gadget? Je leest er hier alles over!

Wat moet je doen?
Vul onderstaand formulier in en upload jouw aankoopbewijs. Wil je ons liever appen? Dat kan! Stuur je gegevens (naam, adres, postcode, woonplaats en e-mailadres) met een afbeelding van het aankoopbewijs naar 06-30074137. Vergeet niet te vermelden dat het om de gratis WiFi camera van Yale gaat. Wij doen de rest en sturen gratis en voor niets een exemplaar naar je op!

Klik hier voor een overzicht van de Nemef producten met SKG®-keurmerk >

Vul hieronder je gegevens in

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen om aan mijn verzoek te voldoen *
Houd mij op de hoogte van het laatste nieuws en de acties van Nemef *

Upload hier je aankoopbewijs (Let op: Het bestand dient een .JPG, .PNG of .PDF te zijn en mag maximaal 2MB zijn!)

Nemef waardeert jouw privacy en vertrouwen. Hier vind je informatie over ons werk op het gebied van privacy en gegevensbescherming, inclusief hoe we jouw persoonlijke gegevens verzamelen en gebruiken.

Je kunt jezelf op elk gewenst moment uitschrijven voor deze communicatie. Bezoek ons Privacy Centrum voor meer informatie over hoe je je kunt afmelden, onze privacymaatregelen en hoe we ons inzetten voor de bescherming en het respecteren van jouw privacy.

Door op bovenstaande button te klikken, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens tijdelijk worden opgeslagen om aan je verzoek te voldoen.

Actievoorwaarden

 • Deze actie is geldig van 1 mei tot en met 30 juni 2020. Onvolledige inzendingen, onjuiste inzendingen die niet voldoen aan de voorwaarden en inzendingen na de uiterste inzenddatum van 31 juli 2020 worden niet gehonoreerd.
 • Registreer uw aankoop online op www.nemef.nl/actie en upload de aankoopbon. U dient uw persoonsgegevens in te geven voor verdere afhandeling van de actie.
 • U kunt aan één Nemef of Yale actie mee doen tijdens de actieperiode. Aanvragen voor meerdere producten worden niet in behandeling genomen.
 • ASSA ABLOY Nederland B.V. streeft ernaar het actie product binnen 4 weken na goedkeuring van je documenten te versturen.
 • Om deel te nemen aan deze actie is het uploaden van een aankoopbewijs verplicht.
 • Per aankoopbon, naam en/ of adres kan slechts 1 keer worden deelgenomen aan de actie.
 • Deze actie geldt op alle Nemef veiligheidsproducten met een SKG keurmerk (SKG*, SKG**, SKG*** of SKG-V). Zie hier de volledige lijst met Nemef SKG® producten.
 • De aankopen van Nemef veiligheidsproducten moeten ter waarde zijn van €125 inclusief BTW en dienen gedaan te zijn binnen de actieperiode.
 • Het gaat om actieproduct: Yale Smart Home WiFi binnencamera (720p) SV-DF7I-W_EU.
 • Onvolledige inzendingen worden niet geaccepteerd.
 • Deze actie loopt zolang de voorraad strekt.
 • Wij adviseren je het originele aankoopbewijs te bewaren voor garantiedoeleinden.
 • Nemef behoudt zich het recht de actie te wijzigen.
 • Minimale leeftijd voor deelname aan deze actie is 18 jaar. Nog geen 18? Vraag dan je ouder of wettelijk vertegenwoordiger om de inschrijving te voltooien.
 • Deze actie geldt alleen voor (online) aankopen door consumenten gedaan in Nederland. Voor vragen en opmerkingen aangaande deze actie kunt u mailen met: consumentenservice@nemef.nl