Nieuw: Nemef NF3plus veiligheidscilinders

De best beveiligde cilinders met patent

Nemef introduceert de NF3plus veiligheidscilinders, de crème de la crème onder de cilinders. Ze bieden je niet alleen bescherming tegen het ongeoorloofd namaken van sleutels, maar voldoen ook nog eens aan alle beveiligingseisen. Met een NF3plus SKG*** veiligheidscilinder in je buitendeur kies je voor de inbraakwerendste cilinder die er is. Punt uit.

De best beveiligde cilinders
De Nemef veiligheidscilinders uit de NF3plus serie zijn SKG*** gecertificeerd. Hiermee kies je voor de inbraakwerendste cilinders die er zijn. En omdat deze hoogwaardige Nemef cilinders stuk voor stuk aan alle eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen voldoen, bieden ze je maximale bescherming tegen uitboren èn de veel voorkomende inbraakmethode kerntrekken. Veiliger kan niet!

Bescherming tegen het ongeoorloofd namaken van sleutels
Met de NF3plus cilinders van Nemef hoef je niet bang te zijn dat jouw huissleutel zomaar nagemaakt wordt. De veiligheidscilinders zijn namelijk gepatenteerd, waardoor alleen de eigenaar extra cilinders en/of originele sleutels kan bijbestellen op vertoon van het bijgeleverd certificaat.

Je deuren openen met één sleutel
Wil je met één sleutel al jouw buitendeuren bedienen? Geen probleem! De NF3plus veiligheidscilinders zijn namelijk ook gelijksluitend verkrijgbaar! Op vertoon van je certificaat is het bij laten maken van extra cilinders of sleutels een eitje! Uiteraard doe je dit bij een gecertificeerde Nemef partner. En heb je per ongeluk je sleutel aan de binnenkant van het slot laten zitten? Geen reden tot paniek! De cilinder beschikt over een zogenaamde gevarenfunctie en is altijd te openen aan de buitenzijde.

90% minder kans op een inbraak
Maar eerlijk is eerlijk; alle cilinders vervangen terwijl de kwaliteit van de sloten slecht zijn, heeft geen zin. Als je dan toch met de beveiliging van je huis bezig bent, kun je het maar beter goed aanpakken en tevens je deurbeslag en het slot zelf vervangen. Hiermee neemt de kans op een inbraak meteen met maar liefst 90% af!

Bekijk hier de Nemef NF3plus veiligheidscilinders