Nemef 4100 plus; deur dichttrekken is altijd op slot!

Hoe vaak vraag jij jezelf af of je de deur wel op slot hebt gedraaid? Veel mensen zijn er niet gerust op. Met Nemef 4100 plus hoef je je hier geen zorgen meer over te maken. Dit slimme slot draait jouw voordeur automatisch op slot. Veilig en makkelijk!

Altijd automatisch de deur op slot
Nemef 4100 plus is een veiligheidsslot dat geschikt is voor alle houten deuren die als voordeur dienen. Door een slimme zelfvergrendeling valt de nachtschoot altijd automatisch in het slot. Wel zo veilig, ook als je maar even van huis bent. Met Nemef 4100 plus hoef je de deur dus nooit meer met de sleutel op slot te draaien.

Inbraakveilig
Het Nemef 4100 plus slot is SKG**® gecertificeerd en staat voor optimale inbraakwerendheid, kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien voldoet dit product aan alle eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. Zo is het bijvoorbeeld niet meer mogelijk om vanaf de buitenzijde de deur open te flipperen met een pasje omdat de deur altijd op slot zit.

EasyExit functie voor vluchtveiligheid
Uiteraard heeft Nemef ook over de vluchtveiligheid nagedacht. Mocht er brand of paniek uitbreken, dan moet je snel naar buiten kunnen. Kostbare tijd gaat verloren indien je de voordeur dan nog met de sleutel moet openen. Met de EasyExit functie kan de deur van binnenuit eenvoudig geopend worden door de deurklink naar beneden te drukken. En dit zonder sleutel te gebruiken.

Het slot vervangen kun je zelf
Nemef 4100 plus is eenvoudig uitwisselbaar met veel toegepaste veiligheidssloten, zoals Nemef 1279, 4109 en 4119. Je kunt het slot zelf monteren zonder dat hier moeilijk boor- of freeswerk aan te pas hoeft te komen. Het bestaande deurbeslag en de cilinder in de deur kunnen behouden blijven. 

PKVW-nominatie
Het Nemef 4100 plus slot was voor de officiële introductie al genomineerd voor het meest innovatieve product van 2016. Helaas grepen wij net naast de prijs. Toch zijn wij ontzettend trots op de nominatie!

Profiteer nu van € 20,- cashback
Omdat we er alles aan doen om Nederland veiliger te maken, bieden we je nu de mogelijkheid de Nemef 4100 plus extra voordelig aan te schaffen. Koop jij in de maanden mei en juni dit innovatieve slot bij één van onze partners, dan kun je tot 15 juli 2021 een cashback van maar liefst € 20,- (!) claimen! Check snel de actie en profiteer van deze unieke aanbieding!

Klik hier voor meer productinformatie.