Nationale Inbraakpreventie Weken 2020

Van 1 mei tot en met 30 juni 2020

De Nationale Inbraakpreventie Weken staan weer voor de deur! Dit initiatief heeft maar één doel: Nederland veiliger maken. En dit is precies waar Nemef voor staat. Daarom zijn we ook dit jaar weer trotse partner!

Waar het vijf jaar geleden bij het overgrote deel van Nederland slecht gesteld was met de beveiliging van de achterdeur, blijkt nu uit onderzoek van de Stichting Nationale Inbraakpreventie Weken dat 30% van de achterdeuren ronduit slecht beveiligd is. Enerzijds goed nieuws waar wij als partner trots op zijn, omdat het percentage flink gedaald is. Anderzijds vinden wij 30% nog steeds veel te veel. En daarom leggen onze specialisten uit hoe je de beveiliging van jouw achterdeur in no time kunt upgraden!Nemef anti-kerntrekbeslag
Wist je dat kerntrekken nog steeds de populairste inbraakmethode in Nederland is? In onderstaand filmpje leggen we je in nog geen twee minuten haarfijn uit hoe dit in zijn werk gaat. Conclusie: Een inbreker is in no time binnen als jouw achterdeur niet goed beveiligd is. Hoog tijd voor verandering dus! Nemef heeft speciaal voor jou het anti-kerntrekbeslag ontwikkeld. Hiermee krik je niet alleen eenvoudig het beveiligingsniveau van jouw achterdeurdeur op, maar kom je ook niet voor onaangename verrassingen te staan.

Lees hier meer over anti-kerntrekbeslag >Compleet beveiligen is 90% minder kans op een inbraak!
Maar eerlijk is eerlijk: Het plaatsen van gloednieuw antikerntrekbeslag heeft natuurlijk geen zin als jouw slot van slechte kwaliteit is. Daarom adviseren onze specialisten om de achterdeur altijd volledig te beveiligen. Dus met veiligheidsslot met sluitkomveiligheidsbeslag en veiligheidscilinder. Wanneer je één van deze producten mist, is de beveiliging minder effectief.

Tip: Vanzelfsprekend spelen de kwaliteit van de deur en het kozijn ook een cruciale rol. Kwalitatief hoogstaand hang- en sluitwerk is belangrijk, maar heeft geen nut op een gammele of versleten deur. Houd hier dus rekening mee!

Wil je weten hoe het met de beveiliging van jouw deur of huis gesteld is of heb je vragen hierover? Neem gerust contact op met onze specialisten of vraag gratis en voor niets onze ‘Hoe veilig is jouw huis?’ folder aan!