Nationale Inbraakpreventie Weken 2021

Van 1 mei tot en met 30 juni

De Nationale Inbraakpreventie Weken staan weer voor de deur! Dit initiatief heeft maar één doel: Nederland veiliger maken. En dit is precies waar Nemef voor staat. Daarom zijn we ook dit jaar weer trotse partner!

Nemef 4100 plus: Deur dicht betekent deur op slot
Veel mensen doen hun buitendeur wel dicht, maar vergeten vervolgens de deur op slot te draaien. Niet zo handig, want hierdoor kan een inbreker binnen 30 seconden bij jou binnen staan. Nemef heeft een slot ontwikkeld waarmee jij nooit meer vergeet je deur op slot te draaien.

Lees hier hoe dit in z’n werk gaat!

Voordeurbeveiliging
Uit onderzoek van de Stichting Nationale Inbraakpreventie Weken blijkt dat 2 miljoen voordeuren (!) in Nederland (nog steeds) niet goed beveiligd zijn! Hoog tijd dus om jouw voordeurbeveiliging onder de loep te nemen. Wij hebben de beste tips en adviezen voor je verzameld.

Bekijk alles tips en adviezen hier!Schuurbeveiliging
Inbrekers focussen zich de laatste jaren steeds meer op de schuur. Je vindt er (elektrische) (bak)fietsen, gereedschapskisten en andere materialen waarvan de waarde zomaar kan oplopen tot duizenden euro's. Benieuwd hoe jij de beveiliging van jouw schuurdeur een upgrade geeft?

Lees hier alles over schuurdeurbeveiligingNemef anti-kerntrekbeslag
Wist je dat slechts 2 op de 7 huizen voorzien zijn van anti-kerntrekbeslag? En dit terwijl kerntrekken nog steeds de populairste inbraakmethode in Nederland is! Een inbreker is in no time binnen als jouw buitendeur niet goed beveiligd is. Met het Nemef anti-kerntrekbeslag is kerntrekken verleden tijd!

Je leest hier alles over het Nemef anti-kerntrekbeslag
Veilig erop uit!
Stiekem kijken we allemaal uit naar een vakantie of een weekend weg. Het zal dan ook niemand verbazen dat we er straks massaal op uit gaan. Houd er alleen rekening mee dat inbrekers hiervan zullen profiteren. Met de volgende tips maken inbrekers geen kans en kun jij met een gerust hart de deur uit.

Check hier onze beveiligingstips