De Nationale Inbraakpreventie Weken 2018

Dé tips voor het beveiligen van jouw voordeur

Hoera, het voorjaar is begonnen! Dit betekent dat we spontaan naar buiten gaan en ramen en deuren open vliegen. Het is misschien wel de fijnste tijd van het jaar, maar helaas ook een tijd waarin veel inbrekers actief zijn.

Onbezorgd genieten van de zomer kan alleen als je weet dat je huis goed beveiligd is. Maar wanneer is jouw woning nou boef proof? De specialisten van Nemef helpen je op weg. Hieronder vind je de beste tips. 

Plaats goede en veilige sloten
Met goedgekeurd en gecertificeerd hang- en sluitwerk en een aantal praktische beveiligingstips kun je de kans op een inbraak aanzienlijk verkleinen. Wist je bijvoorbeeld dat de kans op een inbraak met maar liefst 90% (!) afneemt als je jouw deuren compleet beveiligt?

Beveilig compleet Nemef
Lees hier alles over veiligheidssloten >
Lees hier alles over veiligheidsbeslag >
Lees hier alles over veiligheidscilinders >

Nooit meer vergeten je deur op slot te doen
Het Nemef 4100 plus slot draait jouw deur automatisch op slot, zodat jouw huis altijd goed is afgesloten en je met een gerust hart de deur uit kunt. Wel zo’n veilig idee! 

Lees meer over het Nemef 4100 plus slot >

Open je deur met smartphone of afstandsbediening
Stel je eens voor; jouw smartphone als virtuele sleutel van je voordeur. Voortaan geen sleutels meer én je bepaalt zelf wie wanneer naar binnen mag, ook wanneer je niet thuis bent. Het kan met Nemef ENTR!

Ontdek Nemef ENTR > 

Voorkom een inbraak met anti-kerntrekbeslag
Inbrekers hebben al snel in de gaten of jouw huis goed beveiligd is en je je zaakjes goed voor elkaar hebt. Zo is de kans heel groot dat een inbreker jouw huis overslaat als jouw huis voorzien is van anti-kerntrekbeslag. Simpelweg omdat ze dan langer bezig zijn om je huis binnen te dringen. En wist je dat je met het Nemef Hollands Design beslag jouw buitendeur drie simpele stappen een nieuwe look geeft?

Lees alles over de inbraakmethode kerntrekken > 

Tip: Met het Hollands Design beslag van Nemef geef je in no time jouw buitendeur én bescherm je jouw deur tegen de inbraakmethode kerntrekken. 

Lees snel meer over het Hollands Design beslag van Nemef >