Nationale Inbraakpreventie Weken

Van 1 november tot en met 31 december 2019

De Nationale Inbraakpreventie Weken zijn begonnen! Dit initiatief heeft maar één doel: Nederland veiliger maken. En dit is precies waar Nemef voor staat. Daarom zijn we ook dit jaar weer trotse partner!

Wist jij dat er anderhalf keer zoveel woninginbraken en overvallen zijn tussen oktober en april? Het is dus van groot belang dat je huis goed beveiligd is. Onbezorgd genieten van de feestdagen kan alleen als je weet dat jouw huis goed beveiligd is. Maar wanneer is je woning nou boefproof? Onze specialisten helpen je graag op weg en geven je hieronder de beste tips. Ben jij klaar voor de donkere dagen? 

Plaats goede en veilige sloten
Met goedgekeurd en gecertificeerd hang- en sluitwerk en een aantal praktische beveiligingstips kun je de kans op een inbraak aanzienlijk verkleinen. Wist je bijvoorbeeld dat de kans op een inbraak met maar liefst 90% (!) afneemt als je jouw deuren compleet beveiligt?

Lees hier meer over onze Nemef veiligheidssloten >
Lees hier meer over ons Nemef veiligheidsbeslag >
Lees hier meer over onze Nemef veiligheidscilinders >

Nooit meer vergeten je deur op slot te doen
Het Nemef 4100 plus slot draait jouw deur automatisch op slot, zodat jouw huis altijd goed is afgesloten en je met een gerust hart de deur uit kunt. Wel zo’n veilig idee! 

Lees hier meer over het Nemef 4100 plus slot >

Open jouw deur met smartphone of afstandsbediening
Stel je eens voor; jouw smartphone als virtuele sleutel van je voordeur. Voortaan geen sleutels meer nodig én jij bepaalt wie wanneer naar binnen mag, ook wanneer je niet thuis bent. Het kan met Nemef ENTR!

Lees hier meer over Nemef ENTR >

Voorkom cilindertrekken
In de vakantieperiode zijn buren helaas niet de enige die een oogje in het zeil houden. Inbrekers hebben al snel in de gaten of jouw huis goed beveiligd is en je je zaakjes goed voor elkaar hebt. Zo is de kans heel groot dat een inbreker jouw huis overslaat als je huis voorzien is van anti-kerntrekbeslag. Simpelweg omdat ze dan langer bezig zijn om jouw huis binnen te dringen. 

Lees hier meer over ons Nemef anti-kerntrekbeslag >