Heb jij een Nemef ENTR slim deurslot?

Vraag dan nu gratis de ENTR knophouder aan!

Veiligheid en gebruiksgemak staan bij Nemef voorop. Wij vinden wij het belangrijk om continu in te blijven spelen op de marktontwikkelingen en de wensen van onze klanten. Hierbij willen wij alle ENTR gebruikers graag informeren over een nieuwe accessoire, die ze vanaf vandaag gratis kunt aanvragen; de ENTR knophouder.

Geen zorgen of gepiep meer; de knop staat altijd in de ‘nul-stand’

De ENTR knophouder is een ring die eenvoudig tussen de knop en de basisplaat van de ENTR kan worden geplaatst. Dit voorkomt dat de knop aan de binnenzijde per ongeluk wordt ingedrukt en uit de ‘nul-stand’ wordt gedraaid. Wanneer de knop niet in de ‘nul-stand’ staat, gaat de knop piepen en kan het voorkomen dat de deur niet geopend kan worden via de afstandsbediening of app. De kans bestaat dan dat u wordt buitengesloten. Met de ENTR knophouder hoeft u zich hier geen zorgen meer om te maken.

Extra beveiliging tegen de inbraakmethode ‘hengelen’
Daarnaast beschermt deze knophouder tegen de inbraakmethode ‘hengelen’, waardoor de knop niet van buitenaf (bijvoorbeeld via de brievenbus) ingedrukt kan worden. Houdt er wel rekening mee dat door het plaatsen van deze ring het niet meer mogelijk is de deur van binnenuit via de knop te openen. Dit kan natuurlijk nog wel via de handige slidefunctie, de app of met de afstandsbediening. Tevens is de knophouder weer makkelijk te verwijderen.

Wil je graag een knophouder ontvangen? Vraag deze dan gratis aan via telefoonnummer 0900-4600460.