Creëer jouw eigen stijl

in 3 stappen

Geef jouw buitendeur een nieuwe look! Mix & match jouw deurbeslag met de Nemef Hollands design serie, die speciaal is ontworpen door designer Arjan Moors. De serie bestaat uit losse schilden, rozetten, grepen, knoppen en krukken die met elkaar gecombineerd kunnen worden en altijd voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Creëer jouw eigen stijl in drie stappen!

Stap 1: Kies jouw set deurschilden of rozetten

De deurschilden en rozetten uit de Hollands design serie zijn SKG*** (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) gecertificeerd en voldoen hiermee aan alle eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Bovendien zijn de schilden en rozetten standaard voorzien van kerntrekbeveiliging. Hierdoor wordt jouw cilinder extra beschermt tegen de veel voorkomende inbraakmethode ‘kerntrekken’.

TIP: Kies je een schild, meet dan altijd eerst de maatvoering van je huidige deurschild. Het gaat hierbij om de afstand tussen het hart van het krukgat en het hart van het sleutelgat (55mm of 72mm). Bovendien zijn de schilden verkrijgbaar in twee verschillende lengtes. Kies de maatvoering die het meest overeenkomt met jouw huidige beslag. Dat scheelt schilderwerk.

Stap 2: Kies jouw knop, greep of kruk voor de buitenzijde van de deur

Deze knoppen, grepen en krukken zijn geschikt voor de buitenzijde van je deur. Kies het design wat bij jou past. Gaat het om een voordeur? Kies dan voor een knop of greep. Voor een achterdeur kies je altijd een kruk in verband met veiligheid.

Stap 3: Kies jouw kruk voor de binnenzijde van de deur

Deze krukken zijn geschikt voor de binnenzijde van de deur. Voor een complete set combineer je deze kruk met een schild of rozet uit stap 1 en een knop, greep of kruk uit stap 2.