Nemef Hollands design; creëer jouw eigen stijl!

Geef jouw buitendeur een nieuwe look

Nemef introduceert een nieuw retailconcept voor veiligheidsdeurbeslag onder de naam ‘Hollands design’. Een complete serie schilden, rozetten, grepen, knoppen en krukken, die met elkaar gecombineerd kunnen worden tot een complete set. En altijd voldoen aan de hoogste veiligheidseisen.

Mix & Match is dé trend. Eigen keuzes maken en producten zelf samenstellen. Waarom het beslag op een voor- en achterdeur niet? Met het nieuwe Nemef Hollands design deurbeslag kan men zelf de perfecte combinatie maken. Designer Arjan Moors heeft speciaal voor Nemef verschillende modellen schilden, rozetten, grepen en krukken ontworpen. In 3 eenvoudige stappen kan iedereen voortaan de stijl kiezen die bij hem of haar past. 


Designer Arjan Moors
“We zien het steeds vaker voorbij komen; nieuwbouwhuizen die je niet alleen van binnen, maar ook van buiten zelf kunt samenstellen. Van de kleur van je bakstenen tot de grootte van de ramen, alles wordt volledig afgestemd op de wensen en behoeften van de koper. Gek genoeg wordt alleen het buitendeurbeslag hierin vergeten. En dit terwij ldat wel een essentieel onderdeel is van de uitstraling van je woning! Tot op heden is er vooral gedacht aan de veiligheidseisen waaraan het beslag moet voldoen en minder aan de vormgeving. Met mijn Hollands design collectie heb ik maximale veiligheid waar Nemef voor staat, gecombineerd met een modern en tijdloos design. En zeg nou zelf,een ander beslag op je deur geeft toch direct een andere uitstraling?” 


Maximale veiligheid
Het deurbeslag is gemaakt van hoogwaardig aluminium en past op elke voor- of achterdeur met een dikte van minimaal 38 mm en maximaal 54 mm. Alle combinaties zijn mogelijk en elke samengestelde set is SKG***® gecertificeerd en voldoet hiermee aan de hoogste veiligheidseisen. Tevens zijn de schilden en rozetten uit de Hollands design serie voorzien van kerntrekbeveiliging. 


Verkooppunten
Wil jij in drie simpele stappen zelf je eigen beslag samenstellen, zodat jouw set aansluit op jouw huis én interieur? Het Hollands design beslag van Nemef is momenteel exclusief verkijgbaar bij een aantal geselecteerde verkooppunten.