Ben jij klaar voor de donkere dagen?

Nemef geeft je de beste tips!

De dagen worden korter én donkerder. Voor inbrekers is dit hét moment om toe te slaan. Dit blijkt alleen al uit het feit dat er anderhalf keer zoveel woninginbraken en overvallen zijn tussen oktober en april. Het is dus van groot belang dat je huis goed beveiligd is. Ben jij klaar voor de donkere dagen?

Onbezorgd genieten van de knusse wintermaanden kan alleen als je weet dat je huis goed beveiligd is. Maar wanneer is jouw woning nou boef proof? De specialisten van Nemef helpen je op weg. Hieronder vind je de beste tips. 

Tip 1: Plaats goede en veilige sloten
Met goedgekeurd en gecertificeerd hang- en sluitwerk en een aantal praktische beveiligingstips kun je de kans op een inbraak aanzienlijk verkleinen. Wist je bijvoorbeeld dat de kans op een inbraak met maar liefst 90% (!) afneemt als je jouw deuren compleet beveiligt?

Beveilig compleet Nemef
Lees meer over het beveiligen van je deuren >

Tip 2: Voorkom cilindertrekken
Inbrekers hebben al snel in de gaten of jouw huis goed beveiligd is en je je zaakjes goed voor elkaar hebt. Zo is de kans heel groot dat een inbreker jouw huis overslaat als jouw huis voorzien is van anti-kerntrekbeslag. Simpelweg omdat ze dan langer bezig zijn om je huis binnen te dringen. 

Lees hier alles over de inbraakmethode kerntrekken >

 

Tip 3: Draai altijd je deur op slot 
Het Nemef 4100 plus slot draait jouw deur automatisch op slot, zodat jouw huis altijd goed is afgesloten en je met een gerust hart de deur uit kunt. Wel zo’n veilig idee! 

Lees meer over het Nemef 4100 plus slot >

Tip 4: Kies voor een slim deurslot
Stel je eens voor; jouw smartphone als virtuele sleutel van je voordeur. Voortaan geen sleutels meer én je bepaalt zelf wie wanneer naar binnen mag, ook wanneer je niet thuis bent. Het kan met Nemef ENTR!

Lees hier alles over de Nemef ENTR  >