Woningbouw

Radaris Evolution® maakt de traditionele mechanische sleutel overbodig.

Voortaan kunnen woningendeuren worden geopend mey een unieke contactloze Mifare® toegangskaart, keyfob of Nemef afstandbediening.

Woningbouw
Voor de woningbouw wordt het Radaris Evolution® beslag gecombineerd met een inbraakwerende elektro-mechanische Comforte® meerpuntssluiting (of enkelpuntssluiting).

Indien een geautoriseerde elektronische toegangsdrager voor het deurbeslag wordt gehouden, wordt het slot ontgrendeld en kan de deur worden geopend. Daarnaast is het mogelijk gebruik te maken van een afstandsbediening. Met één druk op een knop wordt het slot ontgrendeld. Voor het vergrendelen van de deur maakt Radaris Evolution® gebruik van de uiterst betrouwbare Nemef 4918, 4928, 4938, 5118 of 5128 meerpunts- of éénpunts Comforte sloten. Ook deze sloten zijn voorzien van het SKG***® keurmerk (m.u.v. artikel 4938).

Het beslag kan tot 2.000 elektronische toegangsdragers inleren.

Door de hoge mate van veiligheid welke geboden wordt, draagt Radaris Evolution® het SKG***® keurmerk. Daardoor is Radaris Evolution® geschikt voor toepassing binnen het Politiekeurmerk Veilig Wonen® in zowel bestaande bouw als nieuwbouw

Doordat er voor Radaris Evolution® gebruik is gemaakt van de laatste technologie, is het volledig voorbereid voor NFC, de technologie die het openen van de deur met een mobiele telefoon met een ingebouwde NFC chip, mogelijk maakt.

Appartementen complexen
In appartementencomplexen kunnen voor centraaldeuren en andere deuren voor gezamenlijk gebruik online wandlezers ingezet worden. Dit biedt grote voordelen op het gebied van beheer en management

Het gebruik van batterijen is voor veel gebruikte gemeenschappelijke deuren veelal niet gewenst. De online wandlezers worden daarom via een 12V voeding of via Power Over Ethernet gevoed.

Desgewenst kunnen via het Radaris Evolution® online systeem ook de appartementsdeuren, voorzien van een Radaris Evolution® beslag, draadloos online worden gemaakt. Op deze wijze ontstaat een compleet online systeem, waarin sleutelbeheer en mutaties in toegangsrechten, zeer snel en uiterst eenvoudig kunnen worden uitgevoerd.