Utiliteitsbouw, Zorgsector

Radaris Evolution® biedt ongekende mogelijkheden voor de zorgsector. Hulp- en zorgverleners kunnen eenvoudig beschikken over een geregistreerde elektronische toegangsdrager.

Utiliteitsbouw, zorgsector
In combinatie met de Radaris Evolution® Access Points is met het Radaris Evolution® beslag of de NE39 wandlezers een volledig wireless online systeem te realiseren. Hierdoor kunnen toegangsrechten van hulp- en zorgverleners eenvoudig worden aangepast en is in geval van nood het slot zelfs op afstand te ontgrendelen.

Bij gebruik van de Radaris Evolution® Access Points kunnen koppelingen met bijvoorbeeld Personen Alarmerings Systemen (PAS) of domotica oplossingen worden gemaakt. Door het koppelen van systemen kan de privacy van een bewoner of cliënt optimaal gewaarborgd blijven, terwijl hulp- en zorgverleners in geval van nood altijd toegang kunnen krijgen. Deze functionaliteit wordt op projectbasis gerealiseerd.

Verloren of gestolen elektronische toegangsdragers, zoals toegangskaarten, keyfobs of afstandsbedieningen, kunnen door een beheerder eenvoudig op afstand worden verwijderd en met hetzelfde gemak kunnen nieuwe elektronische toegangsdragers worden aangemaakt.

Registratie van toegang door zorgverleners is eenvoudig en op de seconde nauwkeurig. Met een speciale uitvoering van Radaris Evolution® is het tevens mogelijk om te registreren wanneer een hulp- of zorgverlener de woning verlaat. Op deze wijze is een uiterst nauwkeurige registratie mogelijk, welke zorgverlener, wanneer en hoelang bij welke cliënt zorg heeft verleend. Deze informatie is direct beschikbaar binnen de beheersapplicatie op het zorgkantoor.

Radaris Evolution® betekent voor het zorgkantoor een uiterst eenvoudig en betrouwbaar beheer van alle sleutels, gecombineerd met een optimale toegangsverlening voor de hulp- en zorgverleners. Voor het ontgrendelen van het slot kan, naast elektronische toegangsdragers zoals een toegangskaart, keyfob of afstandsbediening ook gebruik worden gemaakt van een geschikte mobiele telefoon. Door de uiterst moderne en toekomstgerichte opzet is Radaris Evolution volledig voorbereid op NFC, de technologie die het openen van de deur met een mobiele telefoon met ingebouwde NFC chip, mogelijk maakt.

Eenvoudige decentrale draadloze koppelingen kunnen met behulp van de Radaris Evolution® zendunit 5673 worden gerealiseerd. Het slot met een Radaris Evolution® stand-alone, offline of online beslag kan met behulp van deze unit draadloos worden ontgrendeld. Hiervoor is een potentiaal vrij contact voldoende.
Voor de cliënt betekent Radaris Evolution® optimaal comfort en inbraakwerendheid met behoud van privacy.