De Nemef Radaris ePro

Uw organisatie managen met het beste smart lock systeem van deze tijd, met optimale betrouwbaarheid, meerwaarde en de hoogste veiligheid.

Om zorg te kunnen verlenen is meestal toegang tot de woning of kamer van de cliënt noodzakelijk. Nemef Radaris ePro biedt hiervoor een unieke en veelzijdige oplossing die zich in veel opzichten onderscheidt van traditionele systemen.

GEEN GEDOE MET SLEUTELS OF STIGMATISERENDE SLEUTELKASTJES

Een huissleutel? Je opent je deur via je smartphone. Wel zo veilig! En Smart!

EENVOUDIGE MONTAGE

Of het nu gaat om de slot/beslagcombinatie of de motorcilinder, Nemef Radaris ePro wordt eenvoudig op uw deur geplaatst en werkt meteen.

VEILIG EN COMFORTABEL

De Nemef Radris ePro voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen, zoals onder andere SKG***® en Politiekeurmerk Veilig Wonen®.

EENVOUDIG BEHEER

Het Nemef Radaris ePro Cloud Management Platform zorgt voor een eenvoudige en probleemloze 24/7 bediening.

DE VEILIGE EN FLEXIBELE OPLOSSING

Snel en zonder problemen veilig toegang tot een zorgwoning? Dat is smart!

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Te bedienen door middel van een gratis app, afstandsbediening, keyfob of pincode.

De Nemef Radaris ePro biedt oplossingen voor:

  • Extramurale zorg
  • Langer thuiswonen
  • Recreatie

Voordelen van de Nemef Radaris ePro:

  • Kan op bijna iedere deur geplaatst worden
  • Voldoet aan de hoogst gestelde kwaliteits- en veiligheidseisen (SKG***®)
  • Al meer dan 15 jaar expertise met de voorloper Nemef Radaris Evolution
  • Uit te breiden met extra accessoires, zoals een kaartlezer met pintableau of afstandsbediening
  • Origineel Nederlands kwaliteitsproduct
Gemaakt voor de Nederlandse voordeur

In Nederland vinden we dat mensen zo lang mogelijk thuis moeten blijven wonen en als het echt niet meer anders kan, dan moet een verzorgingscomplex het gevoel van een eigen woning uitstralen. De uitdaging die wij aangaan is om voor vrijwel iedere Nederlandse voordeur een oplossing te leveren om op een eenvoudige manier zorgmedewerkers en mantelzorgers toegang te verlenen.

Nederlandse regelgeving

In Nederland is bij wet geregeld dat buitendeuren van nieuwe woningen aan het bouwbesluit moeten voldoen. Deze schrijft voor dat een buitendeur van inbraakwerend hang- en sluitwerk moet zijn voorzien dat tenminste aan SKG**® voldoet. Radaris ePro gaat een stapje verder en biedt in veel gevallen oplossingen met SKG***®.

Baas over eigen voordeur

Met Radaris ePro blijft de cliënt desgewenst baas over de eigen voordeur. De cliënt zelf of familieleden van de cliënt kunnen eenvoudig zelf ‘digitale sleutels’ uitgeven aan bijvoorbeeld familie, vrienden en mantelzorgers. De cliënt geeft één of meer (zorg) organisaties via gedeeld sleutelbeheer toegang, zodat die organisatie(s) binnen hun eigen beheeromgeving zelf kunnen bepalen welke medewerkers er toegang moeten krijgen.

Geen bouwkundige aanpassingen

Door de variëteit aan producten is een oplossing met Radaris ePro veelal zonder bouwkundige aanpassingen te realiseren.

Geen stigmatiserend sleutelkastje, maar uitsluitend comfort

De Radaris ePro producten zijn geen stigmatiserende producten, waarmee je niet gezien wilt worden, maar worden ook buiten de zorgsector goed verkocht door het verhoogde comfort en het eenvoudige beheer dat ze bieden. De producten zijn in vrijwel alle opzichten gericht op eenvoud. Ze zijn eenvoudig en snel te installeren, zijn eenvoudig op verschillende manieren te bedienen en zijn eenvoudig overal waar internet beschikbaar is te beheren.

Batterijen

Om te voorkomen dat er kabels naar de deur aangelegd moeten worden, of dat men met laadapparaten voor accu’s in de weer moet, maken alle Radaris ePro producten die aan de deur gemonteerd moeten worden, gebruik van batterijen. Er wordt gebruikt gemaakt van standaard alkaline batterijen die de gebruiker desgewenst zelf eenvoudig kan vervangen. De producten zijn tevens voorzien van een aansluiting voor een externe voeding, voor die situaties waar men geen batterijen wenst te gebruiken.

Appartementencomplexen

Omdat in appartementencomplexen toegang tot een voordeur veelal alleen mogelijk is door één of meerdere centrale toegangsdeuren te passeren, biedt Radaris ePro ook voor die deuren een oplossing. Om het voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken, kunnen toegangsrechten voor de centrale toegangsdeuren automatisch door het platform worden toegewezen, nadat de daarvoor geldende regels eenmaal zijn ingesteld.

Gedeeld sleutelbeheer en samenwerking tussen organisaties

Het Radaris ePro beheerplatform biedt unieke mogelijkheden voor beheer door zowel cliënten als organisaties. Cliënten kunnen desgewenst hun eigen slot met bijbehorende toegangsrechten beheren. Organisaties kunnen op basis van gedeeld sleutelbeheer de toegangsrechten voor hun medewerkers bepalen. Daarnaast biedt het platform de mogelijkheid voor organisaties om samen te werken met andere organisaties, zonder dat de cliënt daarvoor lastig gevallen hoeft te worden. Dit alles werkt uiteraard telkens met respect voor de privacy van de cliënten en de medewerkers.

Beheer op afdelings- of wijkteamniveau

Om invulling te geven aan de vraag naar kleinschalig beheer, zodat bijvoorbeeld mensen die het dichtste bij de cliënten staan een ‘sleutel’ of ‘beheerrecht’ in ontvangst kunnen nemen, is beheer op afdelings- of wijkteamniveau mogelijk. Beheerders zien op dit niveau uitsluitend de cliënten en medewerkers die tot de afdeling of het wijkteam, die zij beheren, behoren.

Samenwerking tussen afdelingen of wijkteams

De flexibele invulling van het beheerplatform maakt samenwerking tussen wijkteams of afdelingen mogelijk, zodat het ene wijkteam eenvoudig werkzaamheden van het andere team over kan nemen.