Keurmerken en normen

Door toepassing van veiligheidsproducten van Nemef kiest u voor veiligheid

Uw woning beveiligen tegen inbraak is niet moeilijk. Nemef biedt een compleet assortiment veiligheidsproducten voor raam- en deurbeveiliging.

85 duizend inbraken
Elk jaar wordt er in Nederland zo'n 85.000 keer ingebroken (volgens cijfers van de politie). Gelukkig kunt u zelf veel doen om een inbraak - of herhaling daarvan - te voorkomen.

Kies voor veiligheid met Nemef
90% van de woningen in Nederland is nog onvoldoende beveiligd. Door toepassing van veiligheidsproducten van Nemef kiest u voor veiligheid. Alle Nemef veiligheidsproducten, zoals veiligheidssloten, veiligheidsbeslag, veiligheidsscharnieren en veiligheidscilinders zijn namelijk SKG® goedgekeurd en geschikt voor toepassing binnen het Politiekeurmerk Veilig Wonen® (PKVW), de Nationale Beveiligingsrichtlijn (NBR) en BORG.

SKG
Toepassing van SKG® goedgekeurde producten is een garantie voor duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit. Onderzoek wijst uit dat hierdoor de kans op een inbraak met 90% afneemt. Goedgekeurde (gecertificeerde) producten zijn te herkennen aan het SKG® logo met één, twee of drie sterren.

Politiekeurmerk Veilig Wonen
De certificeringsregeling Politiekeurmerk Veilig Wonen is een veiligheidsinstrument dat bijdraagt aan de sociale veiligheid in en rond woningen, wooncomplexen en buurten en wijken. Woningen met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) hebben tot 90% minder kans op een geslaagde inbraak!

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen werkt preventief tegen woninginbraak, overlast, vandalisme en criminaliteit op straat. Hoe? Door eisen te stellen aan het ontwerp van de woonomgeving (wijk en buurt), het wooncomplex en de individuele woning. Lees meer over het Politiekeurmerk Veilig Wonen op de website www.politiekeurmerk.nl.