Verhuistips

Wie heeft er allemaal een sleutel van jouw nieuwe huis?

Ga je binnenkort verhuizen? Denk dan ook goed na over de beveiliging! Het kopen van een nieuwe woning is een feest, maar zorg er ook voor dat dit zo blijft en laat je niet verrassen. Weet jij zeker dat je bij de overdracht van je nieuwe huis alle sleutels hebt gekregen? Nemef adviseert je direct de cilinders te vervangen en legt uit waarom.

De makelaar, buren, vrienden, de schoonmaker, de klusjesman, dit zijn zo maar wat mensen die een sleutel zouden kunnen hebben van de woning waar jij nu eigenaar van bent. En wist je dat bijna 40% van de nieuwe eigenaren van een koophuis denkt niet alle sleutels te hebben ontvangen bij de overdracht van de woning? Laat je dus niet verrassen en vervang direct je cilinders. 

Actie

Ben je op zoek naar nieuwe cilinders? Dan hebben we goed nieuws! Als je nu naar een Gamma of Karwei vestiging bij jou in de buurt gaat, profiteer je van 30% korting op Nemef veiligheidscilinders.*

Let op: Om aan deze actie mee te doen, hebben we jouw unieke barcode nodig. Vergeet dus niet de Funda kaart in de vorm van een huis mee te nemen naar Gamma of Karwei!

* Deze actie loopt t/m 31 december 2018

Tip

Vergeet ook niet de sleutels van de schuur of de garage! Met de gelijksluitende cilinders van Nemef bedien je met één sleutels al je deuren en ramen. 

Wist je dat

  • een PKVW-certificaat bij een aantal verzekeraars voor een leuke korting op je inboedelverzekering kan zorgen?
  • sleutels vaak eenvoudig na te maken zijn? 
  • insluiping door gebruik van kopie sleutels niet door de verzekering wordt gedekt?
  • je een hoop zorgen en problemen voorkomt door alle cilinders van je nieuwe huis te vervangen door gelijksluitende cilinders?