Schuurbeveiliging

De beveiliging van de schuur is een ondergeschoven kindje

Het zonnetje komt steeds vaker tevoorschijn en de temperaturen stijgen. Kortom; ramen en deuren vliegen open en iedereen is weer veel buiten om lekker in de tuin te rommelen en zonnestraaltjes op te pikken. Toch is het belangrijk om ook in deze vrolijke periode alert te blijven en de veiligheid van je woning in de gaten te houden. En het goed beveiligen van je schuur is minstens zo belangrijk! Nemef legt uit waarom en wat je kunt doen om inbrekers buiten de (schuur)deur te houden.

Inbrekers focussen zich, naast de woning zelf, steeds meer op de schuur. Hier staan vaak dure (elektrische) fietsen, gereedschapskisten en andere spullen waarvan de waarde zomaar kan oplopen tot gemiddeld € 5.573,-. En daar zijn ze zich maar al te goed van bewust! Naast het feit dat een inbreker het gereedschap uit de schuur kan gebruiken om in te breken en binnen te dringen tot de woning zelf, liggen kostbare spullen uit de schuur vaak voor het oprapen. Negen van de tien huizen in Nederland zijn niet inbraakveilig. En dan hebben we het nog niet over de schuur die ernaast staat!

Een schuur is voor een inbreker een makkelijk doelwit, omdat deze vaak slecht beveiligd is. Maar liefst vier op de tien Nederlanders vinden hun (vrijstaande) berging of schuur slecht beveiligd. Veel mensen vergeten de schuurdeur zelfs op slot te doen! En dat terwijl het écht heel simpel is om jouw schuur eenvoudig, goed én snel te beveiligen. En nee, hier hoef je niet de hele boel voor te verbouwen. Vaak is het vervangen van het huidige slot al voldoende.

Hoe beveilig je jouw schuurdeur?
De oplegsloten en insteeksloten van Nemef zijn perfect geschikt om jouw schuur te beveiligen. Tevens kunnen de Nemef dievenklauwen een handje helpen. En wil je de boel écht goed afsluiten? Met de Nemef driepuntsluiting heb je ook op de schuurdeur driedubbele beveiliging in een handomdraai!

Compleet beveiligen is 90% minder kans op een inbraak!
Tot slot adviseren wij, óók als het om je schuur gaat, altijd volledig te beveiligen. Dus met veiligheidsslot met sluitkomveiligheidsbeslag en veiligheidscilinder. Wanneer je één van deze producten mist, is de beveiliging niet meer effectief. Bekijk hier de mogelijkheden. Vanzelfsprekend is de kwaliteit van de deur en het kozijn hierbij van belang! Zo heeft het niet veel zin om kwalitatief hoogstaand hang- en sluitwerk op een oude deur te plaatsen. Let hier dus goed op!

Beveilig compleet Nemef

Tip: Kies voor de beveiliging van je schuurdeur altijd voor een slot dat voorzien is van een haakschoot. Dit omdat de kwaliteit van een schuurdeur vaak van mindere kwaliteit is dan jouw voor- of achterdeur en de haakschoot extra veiligheid biedt. Nemef heeft alle veiligheidssloten voor buitendeursituaties voor je op een rijtje gezet!