Een fijne èn veilige herfst met Nemef

Voor een fijne én veilige herfstvakantie geldt: onbezorgd van huis vertrekken, is eerst je beveiliging checken! Of je nu de hele week op vakantie bent of even de deur uit gaat voor een frisse herfstwandeling in het bos, zorg er altijd voor dat de boel goed is afgesloten. Nemef heeft speciaal voor jou wat handige beveiligingstips verzameld, zodat jij makkelijk en snel de beveiliging van jouw buitenboel een upgrade geeft! Het resultaat? Een veilige woning en een ontspannen gevoel. Geniet ervan!

Nemef heeft speciaal voor jou wat handige beveiligingstips verzameld, zodat jij eenvoudig de beveiliging van jouw buitenboel kunt upgraden.

Nemef anti-kerntrekbeslag
Wist je dat kerntrekken nog steeds de populairste inbraakmethode in Nederland is? In onderstaand filmpje leggen we je in nog geen twee minuten haarfijn uit hoe dit in zijn werk gaat. Conclusie: Een inbreker is in no time binnen als jouw buitendeuren niet goed beveiligd zijn. Hoog tijd voor verandering dus! Nemef heeft speciaal voor jou het anti-kerntrekbeslag ontwikkeld. Hiermee krik je niet alleen eenvoudig het beveiligingsniveau van jouw buitendeur op, maar kom je ook niet voor onaangename verrassingen te staan. 
Lees meer over Nemef anti-kerntrekbeslag > 

Tip: Met de Hollands design serie van Nemef mix & match jij jouw eigen anti-kerntrekbeslag, zodat het past bij jouw huis én interieur! En wist je dat dit beslag ook verkrijgbaar is in trendy zwart? Ontdek snel de collectie!
Lees meer over de Nemef Hollands design collectie >

Gelijksluitende cilinders
Het is belangrijk om naast je woning ook alert te blijven en de beveiliging van je schuur en tuin in de gaten te houden! En hoe ideaal is het dan als je slechts één sleutel nodig hebt voor het veilig afsluiten van al je buitendeuren? Met de gelijksluitende cilinders van Nemef kan het allemaal! 
Lees meer over gelijksluitende cilinders >

Tip: Check ook meteen of je buitendeur voorzien is van een veiligheidsslot. Zo heb je geen ongewenste bezoekers meer in je tuin en kun jij onbezorgd van het zonnetje genieten!
Lees hier alles over de Nemef veiligheidssloten >