Hoe veilig is jouw huis, schuur en tuin?

Ideaal: één sleutel voor het veilig afsluiten van je huis-, schuur- en poortdeur

Het zonnetje komt steeds vaker tevoorschijn en de temperaturen stijgen. Kortom; ramen en deuren vliegen open en iedereen is weer veel buiten om lekker in de tuin te rommelen en zonnestraaltjes op te pikken. Toch is het belangrijk om alert te blijven en de veiligheid van je woning, schuur én tuin in de gaten te houden. En hoe ideaal is het dan als je slechts één sleutel nodig hebt voor het veilig afsluiten van al je buitendeuren?

Schuurbeveiliging
Inbrekers focussen zich de laatste jaren steeds meer op de schuur. En geef ze eens ongelijk! Je vindt er (elektrische) (bak)fietsen, gereedschapskisten en andere materialen waarvan de waarde zomaar kan oplopen tot duizenden euro's. Tuinbeveiliging
Maar laten we vooral ook de tuin zelf niet vergeten! We geven ieder voorjaar weer een vermogen uit om een knappe tuin te creëren. De mooiste tuinmeubels, een barbecue, dure verlichting, sfeervolle accessoires, het ligt voor inbrekers allemaal voor het oprapen. 


Fotocredit: VT Wonen

Tijd voor actie!
Conclusie: Naast de woning zelf, zijn een schuur en een tuin voor inbrekers dus een makkelijk doelwit. Puur vanwege het feit dat deze vaak slecht beveiligd zijn! Sterker nog; Veel mensen vergeten hun schuur- of poortdeur zelfs op slot te doen! Tijd voor actie dus! 

In een handomdraai al jouw buitendeuren beveiligd
Nemef denkt graag met je mee en snapt dat het niet heel praktisch is om verschilende deuren met verschillende sleutels af te sluiten. Nemef introduceert daarom een set cilinders, waarmee je met slechts één sleutel in een handomdraai al jouw buitendeuren beveiligd. Check ook of je deur voorzien is van een veiligheidsslot. Zo heb je geen ongewenste bezoekers meer in je tuin en kun jij onbezorgd van je tuin genieten. Geniet van het voorjaar!