Hoe veilig is jouw huis, schuur en tuin?

Vergeet je schuur niet te beveiligen!

De dagen worden korter en kouder en de donkere dagen zijn aangebroken! Wist je dat de kans op een inbraak tussen oktober en april met maar liefst 70% toeneemt? Reden genoeg dus om alert te zijn en de beveiliging van je buitendeuren aan te pakken!

In een handomdraai al jouw buitendeuren beveiligd
Nu we allemaal meer thuis zijn, neemt het aantal woninginbraken af. De schuur daarentegen is voor inbrekers populairder dan ooit. Puur vanwege het feit dat deze vaak slecht beveiligd is! Uit recent onderzoek van de Stichting Nationale Inbraakpreventie Weken blijkt dat ruim 70% van de schuren in Nederland slecht beveiligd is. Tijd voor actie dus!

Onze experts hebben de beste beveiligingsproducten voor jouw schuur verzameld:
1. Goed veiligheidsslot voorzien van een haakschoot en bijpassende sluitkom
2. Veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging
3. Bijzetsloten

Tip: Het plaatsen van gloednieuw antikerntrekbeslag is heel verstandig, maar heeft geen zin als jouw slot van slechte kwaliteit is. Daarom adviseren onze specialisten om de schuurdeur altijd volledig te beveiligen. Bonus: Wanneer je jouw buitendeur compleet beveiligt, neemt de kans op inbraak met 90% (!) af! 

Alle buitendeuren beveiligen met één sleutel
Wil je al je buitendeuren eenvoudig met één sleutel beveiligen én bedienen? Dan zijn de sets gelijksluitende cilinders de perfecte keuze! Lees hier meer >