Beveiligingscheck

Waar moet ik op letten bij het beveiligen van mijn huis?

Uit onderzoek blijkt dat 9 van de 10 huizen zijn niet inbraakveilig zijn. Nemef laat zien wat jij zelf kunt doen om inbrekers buiten de deur te houden. Wel zo'n veilig gevoel!

Bij het aanschaffen van beveiligingsproducten zijn er drie zaken waar goed op gelet moet worden: 
1. Controleer of het product voldoet aan de voorschriften van het Politiekeurmerk Veilig Wonen;
2. Check of de veiligheidsproducten SKG gecertificeerd zijn;
3. Let bij de keuze van veiligheidssloten en veiligheidsbeslag op een tweetal afstandsmaten (doornmaat en afstand) die van belang zijn bij het goed monteren van deze producten.  

PKVW
Wil je er zeker van zijn dat jouw woning boefproof is, nodig dan een PKVW-expert thuis uit voor een keuring. Deze expert controleert dan of je huis voldoet aan een aantal belangrijke eisen. Zo moet je woning onder andere voorzien zijn van hang- en sluitwerk dat aan de eisen van inbraakpreventie voldoet.

Leuk: Mocht je huis door de keuring komen en dus aan alle inbraakpreventie eisen voldoen, dan ontvang je het PKVW-certificaat Beveiligde Woning. 

Lees hier meer over het PKVW, de inbraakpreventie eisen en vind een PKVW-expert bij jou in de buurt! 

Folder: Hoe veilig is jouw huis?
Kijk eens met inbrekersogen naar je eigen huis en tref de maatregelen die nodig zijn om jouw woning nét dat beetje extra veiliger te maken. In de nieuwe folder en infographic ‘Hoe veilig is jouw huis?’ worden op speelse wijze de 10 meest voorkomende inbraakmethodes toegelicht en tips gegeven om een inbraak te voorkomen. Tevens is de folder voorzien van een handige checklist én meethulp! Vraag hieronder gratis en snel de folder aan. 

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang gratis de folder 'Hoe veilig is jouw huis?'