Raambeveiliging

Zijn de ramen van uw woning goed beveiligd? Inbrekers hebben maar een kleine ruimte nodig om zich doorheen te wurmen en daar staat niet altijd iedereen bij stil. Daarom is het goed om naast deurbeveiliging ook aan raambeveiliging te doen.

90% minder kans op inbraak
Voor een goede raambeveiliging kiest u voor de afsluitbare producten van Nemef. Deze voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen® en doen de kans op inbraak met 90% afnemen. Denk hierbij aan een Nemef raamboompje, een combi-uitzetter of een oplegdruksluiting met sleuteltje. Deze producten kunnen ook gelijksluitend geleverd worden, zodat met één sleuteltje alle sluitingen geopend kunnen worden.

Barrièrestang
Wilt u een klein raampje toch af en toe open laten staan, of is het raam niet geschikt om een slot op te plaatsen, dan biedt de barrièrestang de oplossing.

Veilig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk
Voor optimale raambeveiliging voorziet u uw ramen ook van dievenklauwen of veiligheidsscharnieren. Als specialist op het gebied van beveiliging van ramen en deuren, biedt Nemef een totaal pakket aan oplossingen. De producten zijn veilig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.

Beveiliging voor ramen

Een goede basisbeveiliging van een draairaam verkrijgt u door:

2 raamsluitingen of 2 druksluitingen* te plaatsen en door de scharnierzijde te beveiligen met 2 dievenklauwen (alleen bij naar buiten draaiende ramen).

  • * Uitzondering: voor ramen kleiner dan 50x50 centimer is de montage van 1 raamsluiting of druksluiting voldoende.

Raamsluiting Druksluiting Dievenklauwen
Een goede basisbeveiliging van een klepraam of bovenlicht verkrijgt u door:

Druksluitingen of 2 combi-uitzetters* te monteren en door de scharnierzijde te beveiligen met 2 dievenklauwen.

of

Het plaatsen van een RVS barrièrestang. Bij toepassing van een barrièrestang, kunt u altijd veilig ventileren. Ook wanneer het raam geopend is, is het goed beveiligd.

  • * Uitzondering: voor ramen kleiner dan 50x50 centimer is de montage van 1 raamsluiting of druksluiting voldoende.

 

Combi-uitzetter Druksluiting Barriérestang Dievenklauwen