Beveiliging ramen

Zijn de ramen van je woning goed beveiligd? Inbrekers hebben maar een kleine ruimte nodig om zich doorheen te wurmen en daar staat niet altijd iedereen bij stil. Denk daarom naast deurbeveiliging óók aan het beveiligen van je ramen!

90% minder kans op inbraak
Voor een goede raambeveiliging kies je voor de afsluitbare producten van Nemef. Deze voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen® en verkleinen de kans op inbraak met maar liefst 90%. Denk hierbij aan een Nemef raamboompje, een combi-uitzetter of een oplegdruksluiting met sleuteltje. Handig: Deze producten kunnen ook gelijksluitend geleverd worden, zodat je met één sleuteltje alle ramen kunt openen. 

Veilig ventileren
Nemef begrijpt dat een goede ventilatie belangrijk is en dat je een klein raampje regelmatig open wilt zetten. In dat geval biedt de Nemef barrièrestang dé oplossing. Dit product is ook zeer geschikt als je jouw raam niet op slot kunt doen.  

Veilig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk
Voor een optimale raambeveiliging voorzie je jouw ramen ook van dievenklauwen. Als specialist op het gebied van beveiliging van ramen en deuren, biedt Nemef een totaalpakket aan oplossingen. De producten zijn veilig, betrouwbaar én gebruiksvriendelijk. Bekijk in de video hieronder hoe je in no time een klepraampje kunt beveiligen. 

Video Nemef combi-uitzetter